استخراج ابری بیت کوین

استخراج ابری بیت کوین

در «استخراج ابری بیت کوین» (Bitcoin Cloud Mining) به جای اینکه بخواهیم خودمان سخت‌افزارهای مورد نیاز برای شروع استخراج را آماده کنیم، از طریق اینترنت به شرکت‌های فعال در این زمینه پول می‌دهیم که از طرف ما این کار را انجام دهند. در واقع در روش استخراج ابری ما برای خرید قرارداد هزینه می‌کنیم و همه‌ی عملیات استخراج بیت کوین توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی این سرویس‌ها انجام می‌شوند. در انتها نیز بیت کوین‌های استخراج شده طبق قرارداد به ما تعلق می‌گیرد.

 

لینک های مفید:
خرید بیت کوین

استخراج ابری بیشتر برای کسانی مناسب است که دانش و زمان کافی برای خریداری و مدیریت سخت‌افزارهای مورد نیاز استخراج را ندارند و در عین حال می‌خواهند از این روش کسب درآمد کنند. اما قبل از اینکه بخواهید در استخراج ابری بیت کوین سرمایه‌گذاری کنید بهتر است کمی با جزئیات بیشتری با این مفهوم آشنا شوید و مزایا و معایب آن را بدانید.

منظور از استخراج ابری بیت کوین چیست؟

همان‌طور که احتمالاً می‌دانید عملیات استخراج برای تولید بیت کوین‌های جدید، تایید تراکنش‌های انجام شده و در نتیجه ادامه‌ی حیات این رمزارز ضروری است. این کار توسط صدها رایانه‌ و دستگاه‌ مخصوص و به شکل داوطلبانه انجام می‌شود و به پاس زمان و قدرت سخت‌افزاری که هر کدام از آن‌ها در اختیار شبکه قرار می‌دهند، مقداری از این رمزارز به عنوان پاداش به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

بیشتر بدانید!
کلیک کنید – استخراج بیت کوین چیست؟ 

بسیاری از کسانی که به استخراج بیت کوین می‌پردازند ترجیح می‌دهند خودشان مسئولیت همه‌چیز را برعهده بگیرند. این یعنی خودشان سخت‌افزارهای لازم را خریداری کرده و نرم‌افزارهای مورد نیاز را روی آن نصب می‌کنند. در این روش مسئولیت تامین نیروی برق مورد نیاز برای فعالیت رایانه‌ها و همچنین مدیریت و نظارت بر سخت‌افزارها کاملاً برعهده‌ی خود شخص قرار دارد و اگر اتفاقی برای آن‌ها بیفتد هیچ کس به جز خود شخص نمی‌تواند کاری انجام دهد.

در طرف دیگر برخی از افراد هم هستند که علاقه دارند از استخراج بیت کوین درآمد داشته باشند ولی نه تجربه‌ی این کار را دارند و نه زمان و حوصله‌ی آن را. برای کمک به این افراد برخی از شرکت‌های فعال در این زمینه امکان استخراج ابری را فراهم کرده‌اند که همه‌ی مشکلات و سختی‌های گفته شده را از بین می‌برد.

استخراج ابری بیت کوین

اگر بخواهیم ساده بگوییم این شرکت‌ها از ما می‌خواهند که با آن‌ها قرارداد ببندیم تا از طرف ما به استخراج بیت کوین بپردازند. در انتها نیز بیت کوین‌های استخراج شده به حساب ما ریخته می‌شود. به عبارت دیگر هر کاربر می‌تواند با مراجعه به سایت اینترنتی یکی از این شرکت‌ها یکی از قرادادهای استخراج موجود را انتخاب و مبلغ آن را پرداخت کند. بعد از این کار شرکت مورد نظر تمام مسئولیت عملیات استخراج، از راه‌اندازی سخت‌افزارها گرفته تا تامین انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌ آن‌ها را برعهده می‌گیرد و بعد از اتمام زمان قرارداد مبلغ توافق شده را به کاربر می‌پردازد.

استخراج ابری بیت کوین چقدر طول می‌کشد؟

اینکه استخراج ابری بیت کوین چه مدت زمان می‌برد و پاداش آن چقدر است کاملاً بستگی به قرارداد انتخابی ما دارد. معمولاً هر شرکت چندین قرارداد مختلف آماده می‌کند تا کاربر بتواند با توجه به بودجه و مقدار سودی که می‌خواهد، یکی از آن‌ها را انتخاب کند. به عنوان مثال در یکی از این قراردادها که به صورت ۱۵ ماهه بسته می‌شود از سخت‌افزارهایی استفاده خواهد شد که می‌توانند در طول هر ۲۴ ساعت به اندازه‌ی ۵ دلار بیت کوین استخراج کنند. در قرارداد دیگر که ممکن است حداقل ۲ ساله باشد از سخت‌افزارهای قوی‌تری استفاده خواهد شد و برای همین میانگین درآمد روزانه ۱۰ دلار خواهد بود. به همین ترتیب هر سایت ارائه‌دهنده‌ی استخراج ابری می‌تواند قراردادهای خاص خود را داشته باشد که هر کدام مناسب طیف خاصی از افراد تنظیم شده‌اند.

سایت‌های استخراج ابری

از مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین سایت‌های استخراج ابری می‌توان به «جنسیس ماینینگ» (Genesis Mining)، «نایس هش» (Nice Hash) و «شاماینینگ» (Shamining) اشاره کرد که چندین سال است در این حوزه فعالیت دارند.

نکته‌ی جالب توجه این است که برخی سایت‌های ایرانی هم اقدام به راه‌اندازی خدمات استخراج ابری کرده‌اند.

مزایا و معایب استخراج ابری

تاکنون هر چه در مورد استخراج ابری گفتیم همگی جزو مزایای این روش محسوب می‌شوند. از جمله اینکه دیگر لازم نیست نگران خریداری سخت‌افزارهای مورد نیاز و تامین نیروی برق آن باشیم و همه‌ی کارها برعهده‌ی شرکت ارائه‌دهنده‌ی استخراج ابری است.

حال بد نیست در مورد معایب و دیگر نکات این نوع استخراج صحبت کنیم. اولین موضوع این است که معمولاً مبلغ چنین قراردادهایی زیاد است و به دلیل طبیعت پرنوسان بازار ارزهای دیجیتال نمی‌توان سودآور بودن استخراج ابری را تضمین کرد. در بسیاری از مواقع با پولی که برای عقد قرارداد استخراج ابری می‌بندید، می‌توان سخت‌افزارهای قوی‌تری تهیه و به صورت شخصی بیت کوین استخراج کرد.

موضوع قابل توجه دیگر این است که اگر خودتان سخت‌افزارها را بخرید می‌توانید هر موقع که از این کار منصرف شدید با فروش سخت‌افزارها بخشی از هزینه‌ی اولیه‌ی خود را پس بگیرید. در حالی که در استخراج ابری همه‌ی مبلغ قرارداد را در همان ابتدا پرداخت می‌کنید و اگر شرایط به خوبی پیش نرود چیزی دست و بال شما را نخواهد گرفت و مجبور هستید تا پایان قرارداد صبر کنید.

از دیگر معایب استخراج ابری می‌توان به نرخ بالای کلاه‌برداری در آن اشاره کرد. به عبارت دیگر در طول سال‌های گذشته شاهد ظهور شرکت‌ها و سایت‌های مختلفی بوده‌ایم که با ادعای استخراج ابری از کاربران خود پول می‌گرفتند ولی چیزی که اتفاق می‌افتاد این بود که در واقع هیچ استخراجی صورت نمی‌گرفت. در عوض این شرکت‌ها به صورت هرمی پول سرمایه‌گذاران جدید را با عنوان پاداش استخراج به سرمایه‌گذاران قدیمی می‌دادند.

 

لینک های مفید:
صرافی آنلاین

 

سخن پایانی

استخراج ابری بیت کوین تنها یکی از روش‌های استخراج این رمزارز پرطرفدار است که بیشتر به درد افراد کم‌تجربه و پردغدغه می‌خورد. در این روش تنها کاری که باید انجام دهید واریز مبلغ قرارداد و دریافت پاداش بعد از اتمام مدت زمان آن است. با این حال این خود شما هستید که برای کسب سود از این روش باید همه‌ی جوانب را در نظر بگیرد. سعی کنید قبل از سرمایه‌گذاری در استخراج ابری بیت کوین ابتدا شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی این سرویس را بشناسید و ببینید اصلاً خرید این قراردادها از نظر مالی به‌صرفه است یا خیر. با این بررسی‌ها می‌توانید از خطرات و ریسک‌های احتمالی استخراج ابری در امان بمانید و در عین حال یک سرمایه‌گذاری خوب داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *